Portofoliu Diversificat

K-imobiliare vă oferă o mulțime de proprietăți grozave în Bucuresti, astfel încât să puteți alege cu ușurință locuinta de vis

Vinzi si cumperi in siguranta

Cu ajutorul serviciilor noastre și a soluțiilor noastre de gestionare a proprietăților, puteți închiria sau vinde orice casă sau apartament.

Peste 15 ani de Experienta

Înființată în 2004, compania noastră are o echipă de renume în managementul proprietăților și experți imobiliari, gata întotdeauna să vă ajute.

Proprietati recomandate

Agenti calificati

Agenti calificati Echipa noastră este formată din brokeri imobiliari calificați și cu experiență, manageri de proprietăți gata să vă ajute. Tot ce ne dorim este ca fiecare client care apeleaza la noi sa fie multumit!

Fiecare tranzactie este unica

Fiecare tranzactie este unica K-Imobiliare este un concept puternic pe piata imobiliara din Bucuresti. Ideea de baza este de a oferi o solutie completa la orice solicitare de ordin imobiliar.

Servicii integrate

Servicii integrate K-Imobiliare ofera servicii de consultanta imobiliara, consultanta juridica, consultata financiara, administrare de proprietati, evaluare imobiliara, cadastru.

Ultimele proprietati

K-imobiliare va pune la dispozitie un portofoliu de proprietati varaiat, din Bucuresti si imprejurimi, actualizat constant pentru a va gasi casa de vis sau oportunitatea de investitie.

Testimoniale